Om 3Design

Groft sagt, er det kun fantasien der sætter grænser for hvad jeg kan tegne, det kan være alt lige fra simple 2D tegninger, til store teknisk komplekse anlæg, samt dokumentationsmateriale, og styrkeberegning

Jeg blev udlært industriteknikker i 2012, Siden har jeg arbejdet i produktionsvirksomheder, hvor jeg har været ansvarlig for tegning, software/filstyring, programmering og udarbejdelse af prototyper. Her blev min passion for tegnearbejdet og ideen om at kunne simplificere processen fra ide til produkt – til glæde for både den betalende kunde og for den producerende virksomhed. 

Jeg har stor erfaring med 3D tegning i Autodesk Inventor, Solidworks samt erfaring med CNC programmering i Mastercam og Hypermill, og ikke mindst bredt kendskab til produktionsprocesser, både med hensyn til enkeltstyk, prototyper eller serieproduktion.

Jeg holder mig løbende opdateret med det nyeste software og programmer på markedet, ved at købe de nyeste licenser og deltage i kurser, så jeg altid er forberedt til at imødekomme mine kunders opgaver bedst muligt og stræber efter at være en del af den fremtidige udvikling indenfor mit fag.

3D scanning

Med en håndholdt scanner kan jeg komme til dig, og hjælpe med opmåling af komplekse geometrier.

Ud fra opmålingen, kan jeg bygge et produkt op i 3D.

3D scanning bruges som regel til komplekse geometrier, som man ikke kan måle med normale måleværktøjer, det kan også være organiske former som ansigter, håndlavede keramiske produkter, eller karosseridele som her

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse  Læs mere her