3Design tilbyder at være jeres samarbejdspartner og tekniske ressource på udvikling, tegnearbejde, digitale skærefiler og 3D print.

Vi kan konvertere en ide til færdige produktionstegninger, så du nemt kan få sat dit produkt i produktion. 3D visualisering giver en god fornemmelse af produktet gennem hele processen og gør det nemt for alle parter at se og videreudvikle på produktet. Vi kan ligeledes tilbyde at få produceret prototyper eller færdige produkter hos en af vores samarbejdspartnere -og vi følger, efter ønske, projektet helt frem til færdig montering.

Vi har en solid erfaring indenfor SolidWorks og Autodesk Inventor samt en stor forståelse og erfaring fra produktion, så vi kan hjælpe med sparring i forbindelse med udvikling og produktion.

Vi holder os løbende opdateret med software, så vi altid er forberedt til at imødekomme nye opgaver.

Vi tilbyder en skræddersyet løsning efter behov, uanset opgavens størrelse.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

 Med venlig hilsen

Glenn Felthaus

Indehaver

2D / 3D Tegning

Skiltevogn - Sanne's Desserter

Skiltevognen er lavet for Sanne's Desserter i Køge.

Den er lavet ud fra kundens ønsker om dimensioner og udseende, i galvaniseret jern.

Vognen er lavet med en kombination af teknikker, som har givet kunden en specialbygget og unik skiltevogn til en overkommelig pris.  

På et af billederne ses kundens originale håndtegning, som blev til den færdige vogn. 

Vogn designet til en højtrykspuler

Denne vogn er lavet med frihed fra kundens side, til at vi kunne designe vognen, med det formål at den skal være simpel og holdbar. Kunden leverede de komponenter som vognen skulle indeholde og så klarede vi resten. 

 

Skærefiler og udfoldning

Udfoldning af pladedele

3Design kan hjælpe med at få dine emner korrekt udfoldet. Vi har stor erfaring indenfor pladeudfoldning og bearbejdning, så vi kan sikre at dit emne bliver som du forventer.

Hvis du allerede har færdig tegnede filer, som ikke er forberedt til udfoldning, kan vi hjælpe dig med denne del. Og vi kan også hjælpe med at få produceret delene.

Plantekasser på mål -foreksempel til pallerammer

Plantekassen er designet så den leveres adskilt. På den måde kan fragten foregå prisbilligt i en pakke, fremfor på en palle. 

Plantekasserne kan laves i mål efter ønske og i forskellige stål materialer som rustfrit stål eller corten stål, der giver et flot rustent look. 

 

3D print

Joystick konsol - lavet til KD Hydraulik

Joysticket er printet i nylon ved hjælp af SLS (selective laser sintering), som giver utrolig stærke og flexible dele, med en let ru overflade.

Det er tegnet med henblik på, at det også kan sprøjtestøbes, hvis kunden ønsker at producere dem i et større oplæg.

Den 3D printede version er fuld funktionsdygtig og solid, så de første prototyper kan afprøves og derefter tilpasses efter kundens feedback.

Når kunden vælger 3D print som opstart, kan de sikrer sig mod dyre ændringer i en støbeform. På den måde har kunden nemlig mulighed for at afprøve en prisbillig prototype først. 

 

Quater window indsats

Speciallavet quater window indsats, til en 1966 Ford Mustang Fastback.

3Design 3D Scannede bilen i kundens garage og fik herefter designet, tegnet og produceret 2 stk. unikke indsatser til kundens meget imponerende bil.

Indsatserne er 3D printet i nylon på en industri SLS (selective laser sintering) 3D printer, og herefter sendt til maler, for at få samme farve og overflade som resten af bilen. På den måde passer de 100% til bilens udtryk.